Vroomshoop juni 2021

Geachte heer, mevrouw,

Graag informeren wij u dat Tandartspraktijk Wiryasaputra met ingang van 1 juni 2021 onderdeel zal uitmaken van de kleinschalige serviceorganisatie “Tandarts Today”. Deze gaat de organisatie, het beheer van de patiëntendossiers en de administratie voor de praktijk verzorgen, zodat het team zich volledig kan blijven toeleggen op de zorgverlening aan u.

Uitbreiding zorgaanbod
Ons zorgaanbod wordt in het komende jaar uitgebreid met een gespecialiseerde tandarts voor implantaten. Hierdoor kunnen wij voortaan complete mondzorg in onze praktijk aanbieden.

Praktijknaam
De praktijknaam zal worden omgedoopt naar “Tandartsenpraktijk Vroomshoop”, in lijn met de plaats waar we gevestigd zijn.

Het volledige team blijft in de praktijk werkzaam. Reeds gemaakte afspraken blijven gewoon gehandhaafd en vinden plaats bij uw vaste tandarts. U kunt er dus van uitgaan dat u in dezelfde sfeer verwelkomd en behandeld wordt.

Emailadres
Let op per 7 juni 2021 hebben wij een nieuw emailadres: info@tandartsenpraktijkvroomshoop.nl

Facturatie
Uw factuur ontvangt u via Infomedics. Het voordeel hiervan is dat uw nota dan eerst wordt ingediend bij de zorgverzekeraar. U ontvangt vervolgens enkel een eventuele restnota.

Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij zien u graag binnenkort in onze praktijk!

Met vriendelijke groet,
Namens het team van,

F.A.H. Wiryasaputra, tandarts